Hoesloze dekbedden zijn ideaal voor personen met een allergie of astma. Het dunne, goed isolerende, dekbed kan bovendien regelmatig tot 90 graden gewassen worden in de wasmachine. Ideaal tegen huisstof! Het zijn fraaie modellen waarbij een dekbedovertrek overbodig is. Snel en makkelijk op te maken dus en in alle jaargetijden te gebruiken.
Ons eigen merk EHS is van een Nederlandse Topfabrikant, met jarenlange ervaring in o.a. de gezondheidszorg en hotelsector.
Het EHS (eenvoudig, hygiënisch slaapsysteem) 1-persoons basisdekbed is een hoesloos dekbed met een vast overtrek. In combinatie met het EHS bovendekbed zijn deze dekbedden gemakkelijk met klittenband aan elkaar te bevestigen. Zo kunnen ze alle jaargetijden gebruikt worden.  Het basisdekbed heeft een katoenen tijk en een dunne goed isolerende vulling die is voorgecomprimeerd en bestaat uit brandvertragende polyester. Dat betekent dat de vulling haar vorm behoudt, ook na veelvuldig wassen op hoge temperaturen.
Bezig met laden...
Hoesloos-basisdekbed Hoesloos basisdekbed Artikelnr: EHS basis

Nederlands Topfabrikant, met jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Het EHS (eenvoudig, hygiënisch slaapsysteem) 1-persoons basisdekbed is een hoesloos dekbed met een vast overtrek, d...
Per stuk
€ 119,00 € 79,95
Informatie  
Bestellen  


| Meer