Download algemene voorwaarden

                                                           
Dekbedden Xl is een onderdeel van FreAd B.V. gevestigd te Nijverdal. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08135002.
 
Levertijden
De meeste artikelen zijn binnen 2 tot 4 werkdagen leverbaar, tenzij anders aangegeven.
 
Verzendkosten in Nederland
Bij orderbedragen tot € 150,00 worden verzendkosten maximaal á € 6,95 in rekening gebracht. Voor verzending per enveloppe maximaal € 2,95.
Bij orderbedragen van € 150,00 of meer is de verzending gratis, tenzij anders aangegeven. Bij artikelen waarbij Zwaar Transport vermeld staat, wordt voor verzenden € 29,00 in rekening gebracht, ongeacht het totaalbedrag.

Verzendkosten in België
Bij orderbedragen tot € 500,00 worden verzendkosten maximaal á € 24,95 in rekening gebracht. Voor verzending per enveloppe maximaal € 9,95.
Bij orderbedragen van € 500,00 of meer is de verzending gratis tenzij anders aangegeven. Artikelen waarbij Zwaar Transport vermeld staat, wordt voor verzenden € 49,00 in rekening gebracht ongeacht het totaalbedrag.
 
Betalen
U kunt betalen via iDEAL en vooruitbetaling. Als u kiest voor vooruitbetaling dient u binnen 3 dagen te betalen op rekeningnummer 1079.56.527 (Rabo) t.n.v. FreAd B.V. te Nijverdal met vermelding van het ordernummer.
Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verwerken wij uw order.
 
Garantie
Wij hanteren de garantieperiode van onze leveranciers, dit is per product verschillend. Bij de productbeschrijving staat de garantieperiode vermeld.
Stuur bij problemen of klachten een duidelijke email via ons contactformulier.
Vermeld in deze email de volgende gegevens:
 Uw naam en adres gegevens
 Uw order nummer
 Merk en type
 Aard van de klacht
 
Wij proberen uw aanvraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.
 
Afkoelingsperiode
Het Europese recht beschrijft een zichttermijn van 7 werkdagen voor bepaalde wijze van aankopen doen. Na het verlopen van die termijn wordt de koopovereenkomst een feit. Wij hanteren duidelijke regels voor een zichttermijn en het recht van retour. Dit betreft de staat waarin het artikel zich bevindt; de originele verpakking in zeer goede staat noodzakelijk voor de retourzending. Belangrijk is of het herroepingsrecht van toepassing is.  
Volkomen los hiervan staat uw recht op garantie dat behandeld wordt in punt.
Indien een klant zijn levering in aanmerking wil laten komen voor retour, dient hij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen na levering via onze Klantenservice hiervan melding te doen. Stuur een e-mail naar info@actiexl.nl onder vermelding van het ordernummer, de reden van retourneren en het product dat terug gestuurd wordt. Wij proberen uw aanvraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Retourneren is alleen mogelijk zodra u van ons een bevestigingsnummer hebt ontvangen. 
Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling geopend en/of niet in de originele verpakking wordt geretourneerd.
De kosten om product terug te sturen zijn voor uw rekening.
 
Schade
Indien u het product met transportschade heeft ontvangen kunt dat binnen 2 dagen melden.
Stuur een e-mail naar info@dekbeddenxl.nl onder vermelding van het ordernummer en de aard van de schade. Wij proberen uw aanvraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.
Wij houden ons het recht voor om het product aan u te crediteren of te ruilen.
Retourneren
Dit is alleen mogelijk zodra u van ons een bevestigingsnummer hebt ontvangen.
Zodra producten worden teruggestuurd is het belangrijk dat u het bevestigingsnummer vermeldt. We willen u er nogmaals op attenderen dat het product ongebruikt en onbeschadigd is, nog in de originele verpakking zit en de kosten om het product terug te sturen voor uw rekening zijn.
 
Stuur nooit onaangekondigd producten retour naar Dekbedden XL. Deze kunnen niet in behandeling worden genomen. Ook retouren die niet voldoen aan de retourprocedure, kunnen niet in behandeling worden genomen. Indien uw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden krijgt u gedurende 30 dagen de gelegenheid om op eigen kosten het product bij Dekbedden XL af te halen of retour te laten zenden.
 
De klantenservice bevestigt uw verzoek per e-mail met daarin de stappen die u moet doorlopen. Dit zijn de volgende:
• U stuurt het product, waarbij de verzendkosten en het risico voor uw rekening zijn, netjes verpakt in een doos of een omverpakking retour naar het volgende adres:
Dekbedden XL
T.a.v. Klantenservice
Van Speykstraat 20
7441 HV Nijverdal
• U voegt daarbij de originele aankoop factuur of een kopie factuur.
• Het retour gestuurde pakket dient uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van bevestigingsnummer bij ons retour te zijn.
• Na retourontvangst conform de retourprocedure draagt Dekbedden XL er zorg voor dat het aankoopbedrag van het retour gestuurde product binnen 14 dagen retour worden geboekt, indien product dient te worden omgeruild voor een ander product dan zal (na verrekening van een eventueel verschil in het aankoopbedrag) nieuwe product naar u worden verzonden.
 
Ongefrankeerde Pakketten
Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen en gaan altijd direct retour naar afzender (gemaakte kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening).| Meer